Гитара
Онлайн школа гiтари (093) 351 53 16
Школа гитары Киев уроки гитары Киев Обучение гитаре в Киеве Школа гитары Киев Обучение игре на гитаре Школа гитары Киев
   

Уроки гри на гітарі

Індивідуальні уроки гітари


  • Обучение игре на акустической гитаре Навчання грі на акустичній гітарі

    Професійне навчання грі на акустичній гітарі. Індивідуальна програма побудована на музичних уподобаннях учня.


  • Обучение игре на электрогитаре Навчання грі на електрогітарі

    Основи гри на електрогітарі. Робота з гітарним звуком для різних стилів. Швидкісна техніка гри на електрогітарі. Робота з гітарною апаратурою.


  • Уроки гітари для дітей і дорослих

    Вікового обмеження для дорослих немає. Для дітей, мінімальний вік - сім років (хоча і це не обов'язково). Є успішний досвід навчання гітарі дітей молодше цього віку.


  • Уроки гітари на дому

    Навчання грі на гітарі на дому. Виїзд в будь-яку точку Києва.


  • Давно мрієте навчитися грати на гітарі?

    Повірте, навчитися грати на гітарі настільки-же реально як допустимо навчитися водити автомобіль. Від Вас потрібно тільки бажання грати.

    Виникає питання: Що я буду вміти після навчання?

    Скільки часу вчаться грати на гітарі

    На вивчення гітари самостійно буде потрібно більше року є багато нюансів. Будь-який досвідчений викладач гітари вам обов'язково скаже, що всі новачки допускають одні і ті ж помилки, і якщо не навчитися контролювати їх, то грати на гітарі правильно ви не навчитеся ніколи. Найголовніше при грі на гітарі - це не навчитися грати на гітарі акорди і бій, а правильна постановка руки, відчуття музики. Вказати вам на Ваші помилки (які завжди присутні) зможе тільки професійний викладач гітари, практикуючий гітарист. Зовсім не обов'язково займатися з вчителем гітари більше року, часто достатньо і 10-20 уроків, щоб зрозуміти основи гри на гітарі і навчитися читати ноти або гітарні табулатури. Деяким буває досить декількох уроків гітари, а ктому-то подобається брати уроки у викладача весь час.

    Що ніколи не зробить гітарний самовчитель

    Як було сказано вище, навіть найкращий самовчитель по гітарі не вкаже на помилки новачкові. Чи не поправить вчасно руку і не скаже, що якщо далі робити «так» потім прийдеться довго і нудно переучуватися для того щоб розвиватися далі і грати на гітарі краще і технічніше.

    Розвиток музичного мислення

    Разрешить написание латиницей Розвиток музичного мислення гітариста завжди залишається в рамках гітарного самовчителя. Будь хороша школа гри на гітарі прагне розвинути музичне мислення гітариста. Щоб вийти за ці рамки потрібно знати і відчувати музику, багатоликість музичних стилів, а для цього потрібен досвід. Досвід гри на гітарі та досвід музичної думки. Роками педагог по гітарі (будь-практикуючий музикант) грає перш, ніж його отримати. Віддати ж досвід накопичений роками можна протягом кількох уроків.

    Чи можна навчитися грати на гітарі самостійно

    Якщо одного разу вам захочеться навчитися грати на гітарі, то ви в першу чергу поставите собі питання: «чи можна навчитися грати на гітарі самостійно?». Однозначної відповіді на наведений у заголовку питання немає, оскільки це абсолютно індивідуально. Тим не менш, тут ми будемо дотримуватися думки, що навчитися грати на гітарі «з нуля» самостійно таки можна. Для цього вам знадобиться інтернет, куплений в інтернеті або музичному магазині самовчитель гри на гітарі, таблиця акордів для гітари, і само собою, гітара.

    Чи потрібен слух для гри на гітарі

    Чи потрібно володіти музичним слухом для того, щоб навчитися грати на гітарі? Це поширена помилка думати, що без ідеального музичного слуху не можна навчитися грати на гітарі або будь-якому іншому музичному інструменті (як виняток скрипка ...). Насправді, музичний слух є у кожного, він буде розвиватися в міру ваших занять музикою. А гітара, до слова, освоюється набагато простіше багатьох інших музичних інструментів, хоча це складний музичний інструмент. Головне мати бажання грати на гітарі і терпіння, тому, що за тиждень ви нічому не навчитеся, але за місяць можна досягти перших відчутних результатів. Якщо нічого не виходить - не кидайте заняття і не здавайтеся на півдорозі. Через це пройшли абсолютно все. Рано чи пізно у вас обов'язково все вийде.

    Вибір першої гітари

    До речі, не поспішайте з вибором гітари. Не варто вибирати найдорожчу гітару в музичному магазині, яка «підходить під колір шпалер». Це одна з найпоширеніших помилок більшості новачків, оскільки починати потрібно не з акустичною і тим більше не з електричною гітари. Для початку бажано купити звичайну класичну гітару з нейлоновими струнами, оскільки навчатися на гітарі з металевими струнами буде набагато складніше, бо вони більш жорсткі, а пальці, не звиклі до гри на гітарі, будуть хворіти набагато більше.

    Усвідомлена гра на гітарі

    Якщо ви хочете усвідомлено грати на гітарі ? Навчитися усвідомлено грати на гітарі самому теж цілком можливо, однак на мою думку це не конструктивно, оскільки час і сили витрачені на це можна більш ефективно застосувати і скоротити процес навчання раз на п'ять. Навики які дає учитель гри на гітарі це готові цеглинки з яких ви самі будуєте свій музичний замок. Якщо ви захочете побудувати будинок, першою думкою у Вас буде: Де мені купити цеглу? Можна звичайно самому виготовити цеглу, але швидше і ефективніше купити їх і почати будувати. Так само і уроки гітари, як цеглинки з яких будується Ваше музичну майстерність.

    Викладач гітари або самонавчання?

    Що краще навчання грі на гітарі професіоналом або самонавчання. Думаю порівнювати ці два підходи не дуже коректно, адже у кожного свій шлях. Можна відзначити тільки плюси і мінуси цих підходів. Але самий збалансований шлях це поєднання цих двох підходів. Саме поєднання індивідуальних занять по гітарі з самонавчанням дає найкращі плоди. Від усього серця бажаю Вам навчитися грати на цьому прекрасному інструменті.

    Що краще навчання грі на гітарі професіоналом або самонавчання. З побажанням успіху в навчанні грі на гітарі Сергій Соколов



Гітара дорослим

Уроки гітари для дорослих , добрий спосіб зняти стрес і поринути у світ музики. Уроки гри на гітарі.детальніше

Гітара дітям

Навчання грі на гітарі , для дітей може бути цікавим заняттям.

СПЕЦІАЛЬНІ ПРОПОЗИЦІЇ

При покупці курсу Ви отримуєте знижку15%
В ранкові години Ви отримуєте знижку 25%
Приведи друга - отримай безкоштовні заняття!

уроки гитары по skype уроки гітари по skype
настроить гитару онлайн гітарний тюнер

  •   520 грн.

    обучение гитаре

    сертифікат на навчання гітарі

  • 1040 грн.

    занятия по гитаре

    сертифікат на навчання гітарі - вісім занять

  •     1560 грн.

    уроки гитары

    сертифікат на навчання гітарі - дванадцять занять



Электрогитара даже без эффекта дисторшн имеет свой, легко узнаваемый звук. Особенность предусилителей придавать изначальному звуку дополнительные тембровые, звуковые окраски используется как главное свойство, преобразующее голый сигнал гитары с звукоснимателя в узнаваемое и типичное гитарное звучание. При этом гитарные предусилители имеют свои схематические, конструкционные особенности используемые для получения именно "гитарных окрасок". Для получения от них большего количества вариантов звука большинство имеют дополнительные регулировки такие как ручки тембра - регулировки усиления/уменьшения высоких, низких, средних частот.


Pesni.kiev.ua - Тексты песен, аккорды, слова песен, исполнители
© Гитарист | Уроки гри на гітарі навчання гітарі в центрі Києва